Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gulasz duszony z cebulą

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mięso cielęce z łopatki 1\\2 kg
cebula
Papryka słodka mielona Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz duszony z cebulą

Mięso pokroić w kostkę , cebulę w pół krążki posypać wszystkimi przyprawami , odstawić do lodówki na 45 minut , następnie smażymy a potem już podlewamy wodą i dusimy aż mięsko będzie miękkie . Podajemy dowolnie .

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

natalia.doradca 17.01.2014 12:28
smaczne mięsko :)
iziona 12.05.2011 08:23
Dla mnie gulasz musi mieć cebulkę :)
szyba 12.05.2011 08:15
pychotka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak