Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa PIECZARKOWA Z RYŻEM

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

włoszczyzna
mięso z kurczaka 100 gram
mięso wieprzowe 100 gram
masło 50 gram
pieczarki 200 gram
ryż 1 torebka

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa PIECZARKOWA Z RYŻEM

Na początku gotujemy rosół na mięsku i włoszczyźnie. Pieczarki dusimy z cebulka na masełku. Jak już mamy gotowy rosołek dodajemy do niego duszone pieczarki , gotujemy jeszcze parę minut. Na koniec dodajemy wcześniej ugotowany ryż. Zupka gotowa SMACZNEGO

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jodaj 06.05.2014 06:44
bardzo lubię pieczarkową :)
Kropka157 08.06.2011 09:42
dobra
Ania67 18.05.2011 22:36
apetyczna
kate.500 17.05.2011 07:53
pyszna zupka...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak