Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

wiosenny twaróg do śniadania

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rzodkiewka 3 sztuki
szczypiorek do smaku
sól do smaku
pieprz do smaku
majonez 2 łyżki
śmietana 2 łyżki
bazylia świeża 5 listków
mięta liście 5 listków
twaróg 1 (półtłusty)
Papryka słodka mielona Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: wiosenny twaróg do śniadania

siekamy na drobno bazylie, mięte, szczypiorek i rzodkiewkę, mieszamy z pozostałymi składnikami, doprawiamy przyprawami, wstawiamy do lodówki, świetnie sprawdza się do kanapek do śniadania, jak również do pieczonych ziemniaczków w ognisku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agata1722
agata1722 17.02.2012 09:44
dobreeee
kate.500 12.05.2011 12:25
tez taki robie, ale nigdy nie dodawalam miety, fajny pomysl, musze wyrpobowac

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak