Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pieczone mięsko

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mięso wieprzowe bez kości 3/4 kg.
czosnek 2 żabki
Kucharek przyprawa uniwersalna
oliwa

Przepis i sposób przygotowania na: pieczone mięsko

mięso umyć,natrzeć przyprawami,posiekanym czosnkiem polać oliwą i odstawić najlepiej na noc następnego dnia usmażyć na rumiano z każdej strony podlać wodą i gotować do miękkości,podawać z ziemniakami lub kaszą i surówką.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Angelika10 23.06.2011 22:38
Też tak robię jest smaczne.
Wafelek2601 22.05.2011 09:26
Pięknie Ci się zrumieniło, musiało być smaczne
Motorek 17.05.2011 07:30
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak