Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta kiszona po prowansalsku

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 30 dag
cebula czerwona 1 szt
papryka czerwona 1/2 szt
szczypiorek usiekany 1/2 pęczka
marchewka 1 szt
płatki chili 1 łyżeczka
oliwa 2 łyżki
Zioła prowansalskie suszone Prymat 2 łyżeczki
pieprzz
Czosnek suszony Prymat 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta kiszona po prowansalsku

Kapustę siekamy, mieszamy z drobniutko pokrojoną cebulką i papryką, startą marchewką i posypujemy szczypiorkiem i płatkami chili.
Polewamy oliwą- przyprawiamy i dobrze mieszamy.
Najlepiej jeśli surówka troszkę postoi by przeszła wszystkimi aromatami przypraw.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

m1monika 22.05.2012 09:48
smaczna :-)
magmonika1995 22.04.2012 11:22
suoer
Fiffi 29.03.2012 21:49
bardzo ciekawa
Marzena34 25.03.2012 14:22
warto spróbować
Ewa111 29.08.2011 20:33
pyszna taka kapusta
Izabela/bella81 27.08.2011 08:14
musi być pyszna :)
mala2021 05.08.2011 11:33
fajna
Iwona45 27.06.2011 11:32
super
Kuchareczekjeden 17.06.2011 11:55
świetna
ronald88 16.06.2011 08:33
super:)
barbara11561 11.06.2011 10:18
Pyszna:)
kanu83 31.05.2011 12:18
ciekawa
Iwona45 22.05.2011 09:37
super pomysł;]
ziutula
ziutula 19.05.2011 08:20
smaczne....
Iwona51
Iwona51 18.05.2011 10:40
super
artur7 12.05.2011 09:15
mniam
Krystyna32 12.05.2011 06:52
extra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak