Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bułeczka z boczkiem wędzonym i serem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bułki 4 sztuki
boczek wędzony 8 plasterków
masło 2 łyżeczki
czosnek 2 ząbki
ser żółty - (tarty)

Przepis i sposób przygotowania na: Bułeczka z boczkiem wędzonym i serem

Z bułeczek ściąć górę, delikatnie usunąć środek, posmarować masłem. Do bułeczek włożyć po pół ząbka czosnku pokrojonego w plasterki. Boczek pokroić w kostkę, zrumienić na suchej patelni, włożyć do bułeczek. Wierzch posypać żółtym serem. Zapiekać, aż ser się rozpuści.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Megi 31.12.2015 13:09
wygląda smacznie
eli82 04.08.2012 18:00
smacznie wygląda
Justa32 09.10.2011 16:53
smakowita bułeczka!!!
Ania67 22.07.2011 09:50
zjadłabym teraz taką:)
Weronika_eM 15.06.2011 18:53
pyszna
halinka1011 11.05.2011 10:43
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak