Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

tuńczyk z fasolką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
fasolka czerwona 1 puszka
sos do sałatek 1 op
kukurydza w puszce 1 puszka
jajko 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: tuńczyk z fasolką

jaja ugotować na twardo, ostudzić i pokroić w ćwiartki. Na płaskim talerzu na środku ułożyć tuńczyka, wokół niego odsączoną fasolkę, następnie ułożyć ćwiatki jajka a między nimi kukurydzę, całość skropić sosem do sałatek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak