Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Skórka cytrynowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

skórka z cytryny 3 cytryny
cukier 10 łyżeczek
wódka 1 kieliszek

Przepis i sposób przygotowania na: Skórka cytrynowa

Skórkę ze sparzonej cytryny ,obieramy jak najcieniej kroimy w niewielkie paseczki . Wkładamy do wyparzonego słoika zasypujemy cukrem. Dolewamy wódkę ,szczelnie zakręcamy słoik i energicznie nim potrząsamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

anemon 18.05.2011 06:48
Jak długo mozna ją przechowywać?
maryśka 10.05.2011 20:57
trochę trzeba poczekać najlepiej by było
MAŁGORZATA108 10.05.2011 20:15
Można spożywać od razu, czy trzeba odczekać?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak