Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mięsne kulki w sosie grzybowym według Agi

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso mielone 25 dkg
jajko
kajzerka
sól
mąka
sos grzybowy

Przepis i sposób przygotowania na: Mięsne kulki w sosie grzybowym według Agi

Mięso przyprawiamy jak na kotlety mielone.Formujemy malutkie kulki i obtaczamy w mące.W rondelku zagotowujemy wodę i wkładamy kulki.Gotujemy parę minut.Wodę odlewamy.Sos przygotowujemy według przepisu na opakowaniu i wlewamy do kulek.Zagotowujemy i podajemy.Ja lubię z ziemniakami ale super są też z ryżem.Smacznego:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adam1f 13.12.2012 00:34
dobre
Tika4444 16.01.2012 18:21
apetyczne kuleczki
AGNIESZKA144 03.10.2011 21:01
fajne
AGNIESZKA144 03.10.2011 21:00
pyszne
Justa32 20.08.2011 09:15
pycha
aleksa123 29.06.2011 08:35
Pyszne
jeta72 17.05.2011 13:13
Pyszne;)
Ania67 15.05.2011 10:21
Pyszny obiadek
Kuchareczekjeden 14.05.2011 20:35
lubię sos grzybowy
Justyna Jussstiii 12.05.2011 09:19
pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak