Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

dip czosnkowy do naleśników wg Piotra

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

majonez 6 łyżek
keczup pikantny 4 łyżki
czosnek 4 ząbki
oliwa 1 łyżka
przyprawa do potraw Kucharek 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: dip czosnkowy do naleśników wg Piotra

Do miski włożyć 6 łyżek majonezu i 4 łyżki keczupu pikantnego, dodać 1 łyżke oliwy i dokładnie wymieszać. Czosnek przecisnąć przez praskę, dodać do miski, doprawić 1 łyżeczka przyprawy do dań Kucharek, szczyptą bazylii i oregano, dokładnie wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Smakosz6 20.11.2011 19:37
robie podobny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak