Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka szparagowa.

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasola szparagowa 0,5 kg
Bułka tarta klasyczna Prymat 2 łyżki
masło 4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka szparagowa.

Fasolkę umyć,odciąć końce włożyć do garbka z osoloną wodą i gotować do miękkości.
Na patelnię teflonową wsypać bułkę tartą,zarumienić ,zdjąć patelnię z ognia dodać masło i wymieszać.Odcedzoną fasolkę polać masełkiem z bułką.
Smacznego!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

alaaa 14.10.2013 20:21
taką wersję lubię najbardziej
kate.500 01.10.2013 20:10
moja ulubiona wersja fasolki
olkaaa 23.07.2013 07:24
bardzo lubię
IZABELA29 17.01.2013 09:06
moja ulubiona
jeta72 09.07.2012 11:35
uwielbiam :-)
junox 24.12.2011 02:26
bardzo lubię
IlonaAlbertos 04.11.2011 00:11
Super dodatek do obiadu.
IZABELA29 16.10.2011 09:40
a ja znów mam na nią chęć
rybka 05.10.2011 16:49
uwielbiam taką fasolkę
IZABELA29 11.09.2011 09:05
teraz bym takiej fasolki pojadła...
Justa32 03.09.2011 12:51
uwielbiamy taką!!!
misia53 24.08.2011 14:10
ja zawsze gotuję cały gar fasolki i nigdy nie zostanie....
IZABELA29 22.08.2011 10:05
robiłam raz w tym roku, pycha...
Justa32 03.08.2011 22:54
mniam
IZABELA29 28.06.2011 15:08
mam chęć kupić i zrobić albo poczekam jak będzie u mamy na ogrodzie
Izabela/bella81 08.06.2011 08:24
uwielbiam
barbara11561 14.05.2011 08:53
Bardzo ją lubię:):)
IZABELA29 11.05.2011 09:12
ten smak .pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak