Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadziewane sakiewki

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

schab 2 plastry
ser żółty 10 dag
cebula 1 szt
pieczarki 15 dag
żółtka z jajek got na twardo 2 szt
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Nadziewane sakiewki

Umyte pieczarki zetrzeć na tarce, cebulę posiekać. Pieczarki i cebulę podsmażyć na patelni. Po ostygnięciu dodać starty ser żółty oraz rozdrobnione żółtka. Delikatnie wymieszać i doprawić pieprzem oraz solą. Nadzienie wyłożyć na uprzednio rozbitym schabie. Brzegi spiąć wykałaczką ku górze. Piec ok. 30 min. w temp. 180 stopni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

caralajna 17.09.2013 07:49
smaczny pomysł
Wafelek2601 17.07.2013 14:50
Przepyszny obiad
olkaaa 13.05.2013 07:28
ciekawa propozycja
dorotka0000025 19.02.2013 16:22
lubie takie miesko
Kuchareczka2 06.07.2012 19:58
Uwielbiam
alaaa 11.05.2012 15:49
wysmienite
malcik111 15.01.2012 20:36
super
Gosia32
Gosia32 26.05.2011 08:26
super;]
jeta72 24.05.2011 14:06
Dla mnie super jedzonko;)
Ania67 11.05.2011 11:17
świetne
Robert10 10.05.2011 15:38
bardzo fajne
halina17 10.05.2011 15:08
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak