Składniki:
szpinak | 2 garście |
boczniaki | 2 garście |
czosnek | 4 główki |
rozmaryn | 4 gałązki |
oliwa | |
sos | |
ocet winny | 3 łyżki |
Musztarda miodowa Prymat | 1 łyzeczka |
sól | |
pieprz | |
oliwa | 10 łyżek |
orzechy | 1 prażone |
szpinak | 2 garście |
boczniaki | 2 garście |
czosnek | 4 główki |
rozmaryn | 4 gałązki |
oliwa | |
sos | |
ocet winny | 3 łyżki |
Musztarda miodowa Prymat | 1 łyzeczka |
sól | |
pieprz | |
oliwa | 10 łyżek |
orzechy | 1 prażone |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: