Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

KARKÓWKA ZAPIEKANA Z SEREM, CEBULĄ I MAJONEZEM

2.0
(10)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

karkówka 1 kg.
cebula 7 sztuk
majonez - -
delikat do mięs - -
olej - -
ser gouda 9 (w plastrach)

Przepis i sposób przygotowania na: KARKÓWKA ZAPIEKANA Z SEREM, CEBULĄ I MAJONEZEM

1. Mięso umyć, pokroić w grube plastry i obtoczyć w delikacie do mięs.

2. Przełożyć do natłuszczonego naczynia żaroodpornego. Na mięso ułożyć piórka cebul, na cebulę plastry żółtego sera. Wierzch posmarować majonezem.

3. Piec w nagrzanym piekarniku (170-18- stopni) przez około 1,5 godziny.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak