Przepis i sposób przygotowania na: SAŁATKA Z KAPUSTY PEKIŃSKIEJ Z POREM ORAZ KUKURYDZĄ
Majonez wymieszać ze śmietaną i sokiem z cytryny. Wszystko dodać do warzyw. Przyprawić solą, cukrem, pieprzem do smaku. Wymieszać. SMACZNEGO !!!
natka pietruszki | - - |
kukurydza | 1 puszka |
por (biała część) | 1 sztuka |
sos | |
śmietana | 4 łyżki |
majonez | 4 łyżki |
sok z cytryny | - do smaku |
pieprz | - do smaku |
sól | - do smaku |
cukier | - do smaku |
kapusta pekińska | 1 mała główka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: