Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Koktajl z kefiru, rzodkiewki i białej rzepy

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kefir 1/2 litra
rzodkiew biała 1/2 szt.
sól, pieprz do smaku
rzodkiewka 4 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Koktajl z kefiru, rzodkiewki i białej rzepy

Rzepę obrać ze skóry, zetrzeć na tarce o dużych oczkach, również rzodkiewkę zetrzeć, dodać sól i pieprz, wlać zimny kefir, wymieszać i rozlać do wysokich szklanek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bejciu24 09.05.2011 22:13
dietetyczny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak