Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kompot z rabarbaru

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

rabarbar 30 dkg
cukier 3/4 szklanki
woda 2 litry
kisiel truskawkowy 1 opakowanie

Przepis i sposób przygotowania na: Kompot z rabarbaru

Rabarbar umyć, lekko obrać z wierzchnich włókien i pokroić w kostkę. Wrzucić do wody, dodać cukier i zagotować. Kisiel wymieszać dokładnie z 1/2 szklanki zimnej wody, zagęścić nim kompot. Smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kopiko1983 28.08.2011 20:15
Uwielbiam :)
smakowita 04.06.2011 20:24
Rewelacyjny napój
jogobella23 10.05.2011 10:02
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak