Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

marynowana czerwona cebula

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cebula czerwona 4 szt
ocet winny czerwony 1 szklanka
Goździki całe Prymat 6 szt
Liść laurowy suszony Prymat 2 szt
pieprz ziarnisty kilka ziaren
czosnek 2 ząbki
Ziele angielskie całe Prymat 6 ziaren
oregano 1/2 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: marynowana czerwona cebula

Cebulę kroimy w cienkie plastry.Szklankę octu gotujemy ze szklanką wody z przyprawami.Gorącą marynatą zalewamy cebulę i odstawiamy na dobę.Podajemy na zimno z odcedzoną marynatą.Dodatek do mięs i sałatek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krystyna32 01.09.2011 06:47
extra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak