Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Podsmażane kurki z cebulka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kurki blanszowane 500 gram
cebulka 1 sztuka
sól do smaku
pieprz do smaku
masło do smażenia 2 łyzki

Przepis i sposób przygotowania na: Podsmażane kurki z cebulka

Cebulę obieramy, kroimy w kostkę. Podsmażamy na maśle dodajemy kurki. Doprawiamy do smaku, dusimy 10 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

daria899 29.02.2012 17:09
dobre
mala2021 15.01.2012 14:38
kurki pod każdą postacią są pyszne
ziutula
ziutula 03.07.2011 18:41
kurki zawsze mogę zjeść....
jeta72 02.07.2011 09:32
apetyczne, bardzo lubię;)
traktorek 21.06.2011 15:54
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak