Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Serowe paluchy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ser feta
żółty ser ostry
cebula
mąka
olej
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Serowe paluchy

Cebulę kroimy w drobną kosteczkę. Ser żółty trzemy na tarce. Mieszamy cebulę, ser żółty, fetę, z jajkiem i pieprzem. Dodajemy mąkę - aby masa zgęstniała, tak by dało sie z niej formować paluchy. Smażymy na gorącym oleju.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak