Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Racuchy nadziane truskawkami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mąka 200 gram
truskawki 1/2 kg
jaja 3
jogurt naturalny 1 szklanka
sól
cukier

Przepis i sposób przygotowania na: Racuchy nadziane truskawkami

Jajka, mąkę i jogurt mieszamy na gładką masę. Doprawiamy solą i cukrem. Następnie dodajemy pokrojone w plasterki truskawki i porządnie mieszamy. Nabieramy chochelką i \'wylewamy\' placuski na rozgrzaną patelnię. Pieczemy z obu stron.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Patrycja33 21.05.2011 17:11
uwielbiam takie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak