Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Filety drobiowe faszerowane szynka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety drobiowe 4 filety
szynka 4 plastry
sól do smaku
pieprz do smaku
jajko 2 sztuki
Bułka tarta klasyczna Prymat do panierowania
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Filety drobiowe faszerowane szynka

Filety myjemy, osuszamy rozbijamy. Na każdym układamy po plasterku szynki. Składamy na pół dokładnie ściskamy brzegi. Panierujemy w jajku przyprawionym sola i pieprzem oraz bułce tartej. Smażymy na złoty kolor.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ewaa 09.06.2012 22:30
super
adam1f 31.05.2011 00:14
niezłe
dorotka0000025 09.05.2011 11:56
smaczne
bami 09.05.2011 11:48
Proste i smaczne - brawo! :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak