Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kotlety drobiowe faszerowane pieczarkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety drobiowe 4 sztuki
pieczarki 500 gram
cebula 1 sztuka
olej do smażenia
sól do smaku
pieprz do smaku
jajko 2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Kotlety drobiowe faszerowane pieczarkami

Filety myjemy , osuszamy rozbijamy przyprawiamy sola i pieprzem wkładamy do lodówki. Pieczarki dokładnie myjemy, kroimy w kostkę. Cebulę obieramy, kroimy w kostkę. Podsmażamy na rozgrzanym oleju cebulę dodajemy pieczarki. Doprawiamy do smaku. Wyjmujemy filety, faszerujemy pieczarkami i dokładnie sciskamy brzegi. Panierujemy w jajku roztrzepanym z solą i pieprzem oraz w bułce tartej sm,ażymy na złoty kolor z obu stron.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

marchewka 01.12.2011 07:37
są bardzo smaczne
Rogalik 02.10.2011 21:29
dobre
irenka 24.05.2011 20:56
robię podobnie
Marzena34 10.05.2011 11:02
fajne
ewelinapac 09.05.2011 21:54
są pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak