Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z parówek

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

parówki 6
cebula 1
jajko 3
serek topiony ze szczypiorkiem 1
szczypiorek 1 pęczek
sól
musztarda
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z parówek

Cebulę kroimy w drobną kosteczkę.
Jajka gotujemy na twardo i kroimy na kawałki.
Parówki obieramy z osłonek i kroimy na kawałki.
Szczypiorek kroimy drobniutko.
Wszystkie składniki razem miksujemy. Doprawiamy do smaku musztardą, solą i pieprzem.

Smacznego:-))

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewelina47 26.05.2012 21:00
fajne to jest
Katarzyna74 26.10.2011 12:32
ciekawe
Katarzyna74 26.10.2011 12:32
ciekawe
Ewelina38 06.10.2011 20:43
ciekawa, nigdy takiej nie jadłam ale spróbuję :)
ziutula
ziutula 27.05.2011 14:06
pyszności apetyczne.....
anja3107 27.05.2011 13:56
smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak