Składniki:
Ciasto: | |
mąka kukurydziana | 10 dag |
mąka pszenna | 20 dag |
jajko | 1 sztuka |
woda | 1 1/2 szklanka |
oliwa | 4 łyżki |
sól | |
Farsz: | |
fasola czerwona | 4 łyżki |
jaja | 2 sztuki |
szynka | 20 dag |
oliwa | 2 łyżki |
sól |
Ciasto: | |
mąka kukurydziana | 10 dag |
mąka pszenna | 20 dag |
jajko | 1 sztuka |
woda | 1 1/2 szklanka |
oliwa | 4 łyżki |
sól | |
Farsz: | |
fasola czerwona | 4 łyżki |
jaja | 2 sztuki |
szynka | 20 dag |
oliwa | 2 łyżki |
sól |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: