Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

biszkopt z masą rabarbarową

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

Biszkopt 2 szt
rabarbar 1 kg
woda 1,5 szkl
galaretka truskawkowa 2 szt
Żelatyna wieprzowa Prymat 2 łyz

Przepis i sposób przygotowania na: biszkopt z masą rabarbarową

upiec dwa biszkopty z 5 jajek. Rabarbar obrać pokroić w paski i rozgotować z wodą zmiksować gdy bedzie miękki i dodać galaretki by się rozpuściły oraz żelatynę rozpuszczoną w 2 łyż wody wymieszać i odstawić by masa zaczęła gęstnieć. Przełożyć nią upieczone biszkopty.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Papryczka 10.05.2012 13:40
pyszny
Wiesława1 01.03.2012 06:46
super!
halinka1011 08.05.2011 09:56
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak