Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Budyń z twarogu

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

masło 3 g
Bułka tarta klasyczna Prymat
twaróg 100 g
jaja 50 g
masło 10 g
mleko 30 g
manna 15g
wanilia 0,5 g
cukier 20g

Przepis i sposób przygotowania na: Budyń z twarogu

Formę budyniową wysmarować masłem i wysypać bułką tartą. Twaróg przetrzeć. Masło utrzeć. Ubić pianę. Wymieszać lekko wszystkie składniki włożyć do formy. Gotować na parze 40 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

marchewka 15.06.2011 23:44
coś nowego
Ania67 13.05.2011 08:06
popieram- fajny pomysł
artur7 08.05.2011 09:28
ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak