Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szpinak

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

szpinak świeży 1 kg
masło 5 dag
czosnek 2 duże ząbki
sól
śmietana słodka 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Szpinak

Szpinak przebrać, dokłanie umyć i osuszyć. W garnku rozgrzać masło, wcisnąć czosnek. Włożyć szpinak i smażyć ok 5 min. Zmiksować i doprawić solą i śmietaną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 05.07.2015 16:08
Lubię go bardzo.
Henryka2 12.09.2011 16:48
Bernadetta,ja tak lubie, ale żaden problem nie miksować. Smak będzie i tak ten sam.Pozdrawiam1
ronald88 12.09.2011 11:32
SUPER
BernadettaP 05.09.2011 21:53
Można rzec- klasyczny szpinak, tylko po co go miksować ? Rozbełtany źle się później dzieciom kojarzy, a szpinak liściasty jest przepyszny i nawet dzieciom bardzo smakuje :-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak