Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rolada serowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ser żółty 70 dag
bryndza 40 dag
papryka zielona 1 szt
rzodkiewka 7 szt
Żelatyna wieprzowa Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Rolada serowa

Bryndzę, rzodkiewki i paprykę pokroić w drobną kostkę. Dodać rozpuszczoną w 1/3 szklanki wody żelatynę. Odstawić w chłodne miejsce. Ser włożyć do garnka z goracą wodą na ok. 30 minut. Kiedy ser będzie miękki rozwałkować na prostokąt o grubości ok. 1 cm. Na ser wyłożyć nadzienie i zrolować. Odstawić w chłodne miejsce.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 23.12.2013 11:33
fajny pomysł
olkaaa 14.05.2013 07:35
ciekawa propozycja
jeta72 02.07.2012 10:32
smaczna :-)
alaaa 09.05.2012 13:21
z bryndzą nie robiłam,ciekawe
Kuchareczekjeden 31.01.2012 13:06
?wietna
Kuchareczekjeden 31.01.2012 13:06
?wietna
AgaS10 26.01.2012 06:26
ju? od dawna zbieram sie ?eby tak? zrobi?:)
Gosia311 18.07.2011 18:40
dobre
Gosia32
Gosia32 02.07.2011 11:15
pycha
daria899 29.06.2011 21:50
pyszna
m1monika 04.06.2011 22:29
ale pychotka
Grazyna0211 20.05.2011 11:13
super
Rique 12.05.2011 07:05
fajne:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak