Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Włoski rosół

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Kostki rosołowe Kucharek 2 szt
żółtko jajek 4 szt
chleb tostowy 4 kromki
sól
natka pietruszki 3 łyżki
ser żółty 15 (tarty)

Przepis i sposób przygotowania na: Włoski rosół

Zagotować litr wody i dodać kostki rosołowe. Wsypać natkę pietruszki i doprawić solą oraz pieprzem. W miseczce ułożyć żółtko i zalać gorącym wywarem. Chleb tostowy pokroić w kostkę, podsmażyć i dodać do rosołu. Posypać startym serem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

fotoviderek 12.02.2014 07:26
Bardzo ciekawy rosołek :)
Dorian 22.11.2013 23:08
ciekawy pomysl
caralajna 29.07.2013 07:36
bardzo fajny
olkaaa 15.05.2013 07:41
takiego jeszcze nie jadłam
kate.500 24.10.2012 07:08
pycha
alaaa 09.05.2012 13:23
takiego nie jadłam,,
Wafelek2601 27.02.2012 18:09
ciekawe
magical66 11.01.2012 16:09
lubię
Izabela28 07.09.2011 08:26
ciekawy przepis:)
daria899 01.07.2011 12:34
dobry
Teresa19 09.05.2011 09:07
fajny
Robert10 08.05.2011 01:02
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak