Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadzienie z jaj do pierogów wg Mańka

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko 6 sztuk
cabula 2 sztuki
Majeranek suszony Prymat do smaku
Pieprz biały mielony Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Nadzienie z jaj do pierogów wg Mańka

Jaja ugotować na twardo i drobno posiekać.
Cebule zeszklić na maśle i dodać do jajek.
Na koniec dodać do tego jedno surowe jajko.
Wszystko wymieszać.
Doprawić solą, pieprzem i majerankiem.

Farsz nakładać na pierogi.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Aneta41 18.05.2012 20:57
pierwsze słyszę:)
FAFIK 01.01.2012 13:16
Fajny pomysł
IKrakowianka 11.12.2011 19:20
super
kanu83 01.09.2011 12:45
fajne
anja3107 12.08.2011 15:17
fajny pomysł
Motorek 30.07.2011 21:21
fajne
teresa18 29.07.2011 22:30
a ja właśnie szukam nowych nadzień
joanna77 22.07.2011 22:15
ciekawe
Ania67 30.06.2011 08:28
bardzo fajne
Dorota59 07.06.2011 11:05
ciekawe
Justyna Jussstiii 02.06.2011 15:38
super
AgaS10 09.05.2011 20:56
fajny pomysł:)
Kuchareczekjeden 07.05.2011 20:40
ja też:)
magical66 07.05.2011 19:35
super- wypróbuję

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak