Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty kiszonej

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 200 gram
marchewka 2 sztuki
szczypiorek 1 pęczek
olej 5 łyżek
zioła do sałatek 1 łyżeczka
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty kiszonej

Kapustę płuczemy, siekamy. Marchewkę myjemy ,obieramy, płuczemy ścieramy na tartce. Szczypiorek płuczemy, osuszamy. Kroimy drobniutko. Wszystko mieszamy. Olej mieszamy z ziołami, polewamy nim kapustę. Mieszamy doprawiamy do smaku solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

janek64 12.10.2012 11:41
Nareszcie coś ciekawego z kiszonej kapusty :)
Magdalena80 20.06.2011 22:37
pyszności

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak