Składniki:
sok z cytryny | 1/2 szkl. |
sok z żurawiny | 3 szkl. |
aromat migdałowy | 1 łyżeczka |
sok pomarańczowy | 1 szkl. |
owoc żurawiny | 1 szkl. |
zmielona mięta | |
lód | |
nalewka | 1 imbirowa |
woda zimna | 1/2 (przegotowana) |
sok z cytryny | 1/2 szkl. |
sok z żurawiny | 3 szkl. |
aromat migdałowy | 1 łyżeczka |
sok pomarańczowy | 1 szkl. |
owoc żurawiny | 1 szkl. |
zmielona mięta | |
lód | |
nalewka | 1 imbirowa |
woda zimna | 1/2 (przegotowana) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: