Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

salatka z groszku zielonego grzybow i jaj

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

40 50 dag zielonego groszku konserwowego
25 dag pieczarek
5 dag sera zoltego
1 maly sloik majonezu
sól
pieprz
jajko 2 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: salatka z groszku zielonego grzybow i jaj

grzyby oczyscic umyc i ugotowac w nieduzej ilosci posolonej wody tak aby nie odlewac wywaru po ugotowaniu pokroic je w paski jaja ugotowac na twardo a nastepnie obrac i pokroic w gruba kostke ser zetrzec na tarce o grubych oczkach wszystkie skladniki wymieszac z groszkiem dodac majonez doprawic do smaku sola i pieprzem podawac z ziemniakami lub pieczywem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak