Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z czerwonej kapusty i rzeżuchy

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rzeżucha
czosnek 1 ząbek
majonez
sól
pieprz
kapusta czerwona

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z czerwonej kapusty i rzeżuchy

Kapustę drobno poszatkować. Rzeżuchę pokroić na drobne kawałki. Czosnek pokroić w długie i cienkie pałeczki. Wszystko razem wymieszać. Dodać majonez (nie za dużo!) i sól i pieprz do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak