Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kokosowa babka

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

margaryna 250 gram
cukier 250 gram
jajko 4 szt
mąka tortowa 2 szklanki
proszek do pieczenia
wiórka kokosowe
mleko

Przepis i sposób przygotowania na: Kokosowa babka

-250 g margaryny
-1 szklanka cukru
- 4 jajka
-2 szklanki mąki pszennej
- 2 płaskie łyżeczki proszku do pieczenia
-1 szklanka wiórków kokosowych
- 1 szklanka mleka

Jajka zmiksować z Kasią dodać mąkę z proszkiem i mleko na koniec wsypać wiórki piec w 175 stopniach koło godziny udekorować kokosem można polać białą czekolada

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Agata/MANTIS-KITCHEN 23.06.2013 08:39
Babeczka lubię bo są szybkie :)
Anna133 07.06.2011 15:59
jakaś nowość :)
slawekslawek 23.05.2011 06:52
kokosowa moja ulubiona
anna180 14.05.2011 22:43
pyszna uwielbiam dodatek kokosu do ciast

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak