Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gulasz z serc

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

serca drobiowe 30 dag
cebula 1 szt
cukinia 1 szt
mąka
olej
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz z serc

Serca pokroić i obtoczyć w mące. Podsmażyć na oleju. Podlać 1/2 szklanki wody i dodać posiekaną cebulę. Udusić. Cukinię pokroić, wyjąć pestki i lekko podsmażyć. Doprawić solą oraz pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 07.12.2013 09:29
bardzo dobry gulasz
IwonaKa 28.09.2013 00:18
bardzo lubię taki gulasz z serduszek
caralajna 11.09.2013 07:44
ciekawy gulasz
olkaaa 16.05.2013 07:49
jeszcze nie jadłam
Grazyna0211 16.11.2012 18:15
jeszcze nigdy nie próbowałam
kate.500 12.10.2012 14:49
pycha
barbara11561 02.10.2012 09:51
pyszny,też taki robię
alaaa 09.05.2012 13:24
z cukinią? ciekawe
Magdalena1110 09.09.2011 07:34
lubię
Neetka90 29.08.2011 10:39
ciekawy przepis
Izabela28 19.05.2011 12:52
fajny przepis:)
ziutula
ziutula 19.05.2011 08:21
smaczne....
m1monika 13.05.2011 20:17
niezły jest ten gulasz :-)
daria899 13.05.2011 18:52
pycha
Marzena34 09.05.2011 10:18
bardzo orginalne z cukinia

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak