Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadziewane ogórki.

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ogórek sałatkowy 4 sztuki
kukurydza w puszce 3 łyżki
serek wiejski 15 dag
szczypiorek 1 pęczek
sól do smaku
pieprz do smaku
rzodkiewka 1 (czerwona)

Przepis i sposób przygotowania na: Nadziewane ogórki.

Ogórki umyc,obrac ze skórki.Każdy przekroic w poprzek na trzy równe części,łyżeczką do herbaty wydrążyc środek z nasionami.Rzodkiewki oczyścic,opłukac,pokroic w drobną kostkę.Kukurydzę osączyc z zalewy.Szczypior drobno posiekac.Serek wymieszac z rzodkiewkamii kukurydzą.Przyprawic do smaku solą,pieprzem,dodac posiekany szczypiorek.Farsz nałożyc do wydrążonych ogórków,przybrac koperkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

teresa18 24.09.2011 08:25
świetne
Ania67 29.06.2011 11:53
super
Elżbieta17 16.05.2011 08:20
Smacznie i zdrowo:)
Krystyna32 13.05.2011 18:41
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak