Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Marynata do dziczyzny

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

Pieprz czarny mielony Prymat 3 szt
Gałka muszkatołowa cała Prymat 0,5 szt
Liść laurowy suszony Prymat 1 szt
cząber 0,5 łyżeczki
Gorczyca biała cała Prymat 0,5 łyżeczki
sól 0,5 łyżeczki
Imbir mielony Prymat 0,5 łyżeczki
Owoc jałowca cały Prymat kilka szt.
Goździki całe Prymat 3 szt
tymianek 0,5 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Marynata do dziczyzny

Zmielić pieprz, jałowiec, goździki, gałkę muszkatołową, listek laurowy oraz tymianek, cząber i gorczycę. Dodać imbir i sól. Natrzeć mięso.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olkaaa 16.05.2013 07:49
chętnie skorzystam z przepisu
Wafelek2601 11.01.2013 09:25
Zapowiada się super.
alaaa 09.05.2012 13:25
świetna tyle ziół,,
Mariusz10 15.01.2012 09:36
fajna
Dorota59 10.06.2011 21:22
extra
Magdalena1110 06.06.2011 07:27
fajny przepis
marzencia2007 15.05.2011 10:09
przydatny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak