Składniki:
bułka paryska | 1 bułka |
wątróbki z kurczaka | 15 dag |
oliwki czarne | 20 sztuk |
masło | 1 łyżka |
parmezan starty | 3 łyżki |
oliwa | 3 łyżki |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
kapary | 3 łyżki |
bułka paryska | 1 bułka |
wątróbki z kurczaka | 15 dag |
oliwki czarne | 20 sztuk |
masło | 1 łyżka |
parmezan starty | 3 łyżki |
oliwa | 3 łyżki |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
kapary | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: