Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Borowiki z natką pietruszki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

czosnek ząbek
olej 3łyżki
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Borowiki z natką pietruszki

Świeże grzyby oczyścić ,dokładnie umyć ,osuszyć,pokroić na niezbyt cienkie plasterki.Czosnek obrac,posiekać.Na głebokiej patelni rozgrzać olej ,podsmażyć na nim czosnek.Dodac grzyby ,dusić na silnym ogniu ,mieszając ,około 10min.Przyprawic solą i pieprzem do smaku ,dodac natke.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak