Składniki:
papryka czerwona | 1 sztuka |
por | |
pieczarki | 1/2 kg |
masło | 2 łyżki |
wywar mięsny | 1 litr |
śmietana | 1/8 litra |
żółtko jajek | 2 sztuki |
sól | |
madera | 3 łyżki |
siekane ziołą | 3 łyżki |
papryka czerwona | 1 sztuka |
por | |
pieczarki | 1/2 kg |
masło | 2 łyżki |
wywar mięsny | 1 litr |
śmietana | 1/8 litra |
żółtko jajek | 2 sztuki |
sól | |
madera | 3 łyżki |
siekane ziołą | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: