Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryż z tuńczykiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryż 1 szklanka
tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
ogórki świeże 2 sztuki
koperek 1 pęczek
olej
sok z cytryny
pieprz
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Ryż z tuńczykiem

Ryż gotujemy na sypko. Ogórki kroimy w kostkę, tuńczyka rozdrabniamy, koperek siekamy. Skłądniki delikatnie mieszamy. Całość polewamy olejem, skrapiamy sokiem z cytryny i doprawaimy. Pzred podaniem schładzamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Gabriela7 08.05.2011 09:06
warte polecenia
amorzenek 08.05.2011 08:58
apetyczne
iwa643 08.05.2011 08:52
fajniutkie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak