Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dip egzotyczny

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

czubate łyżki majonezu 4
łyżki gęstej śmietany 4
yżeczki papryki słodkiej mielonej 1/2

Przepis i sposób przygotowania na: Dip egzotyczny

Majonez wymieszać ze śmietaną, ketchupem, papryką, dodać posiekane drobno kawałki ananasa i ew. rozrzedzić nieco syropem, wymieszać dokładnie. Przed podaniem można posypać ulubioną zieleniną, mnie pasował szczypiorek. Podawać do pieczonego drobiu, szaszłyków mięsno-owocowych, grillowanego mięsa...

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

forgielka 11.05.2012 14:42
ciekawe
forgielka 11.05.2012 14:42
fajne
Goya 14.12.2011 18:10
mniam
treonina 10.08.2011 11:36
ciekawe
Agnik 10.04.2011 18:45
fajny pomysł
jogobella231
jogobella231 23.02.2011 12:15
pycha
justyna111 22.09.2010 17:27
pycha
Lidia11 22.09.2010 14:16
super
Katarzyna156 20.09.2010 14:31
Super sprawa :)
bogumiła3 14.09.2010 22:08
super
wedith1 17.07.2010 10:31
Mnie by pasował do kurczaczka :)
iwa643 21.06.2010 07:42
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak