Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pascha orzechowa

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ser biały 60 dag
żółtko jajek 5 szt
cukier puder 25 dag
cukier waniliowy 1 szt
śmietana 150 ml
migdały 10 dag
orzechy 25 dag

Przepis i sposób przygotowania na: pascha orzechowa

orzechy i migdały pokroić i dodać do zmielonego sera żółtka utrzeć z cukrem pudrem i cukrem waniliowym dodać śmietane i wymieszać całość przełożyć na sito wyłożoną gazą wilgotną przykryć talerzem obciążyć potem wstawić na kilka godzin do lodówki potem dać na talerz i udekorować orzechami

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Joanna108
Joanna108 12.05.2012 09:40
mniam
agata1722
agata1722 20.07.2011 10:41
dobre
Karolina69 30.06.2011 11:59
ciekawy przepis
agnieszka214 24.06.2011 19:19
pyszne
MAR3STA 12.06.2011 23:41
fajna
iwa643 09.06.2011 07:57
ciekawe
monika154 09.05.2011 13:29
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak