Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Lukier pomarańczowo-cytrynowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cukier puder ok. 100 g
sok z pomarańczy do smaku
sok z cytyny do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Lukier pomarańczowo-cytrynowy

Do cukru pudru dodać kilka kropel soku z pomarańczy i cytryny i dokładnie utrzeć, aby powstał dość płynny lukier. Doskonale nadaje się do ciast owocowych:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

smile 27.12.2011 23:27
pyszny=)
iga2 06.12.2011 12:13
fajny
Kate131 17.05.2011 06:58
nie robilam z pomaranczą

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak