Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Filety rebne z groszkiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pomidory
cebula
groszek konserwowy
bulion warzywny
tymianek
olej
sól
pieprz
natka pietruszki

Przepis i sposób przygotowania na: Filety rebne z groszkiem

Obrane pomidory pokroić w kostkę, groszek odsączyć , cebulę drobno pokroić. Na oleju podsmażyć cebulę, groszek i pomidory. Warzywa zalać bulionem ,opruszyćtymiankiem , przyprawić.Gotować 5 minut , mieszając . Ryby opruszyć solą i pieprzem , połączyć z sesem warzywnym, gotować 10 minut.Filety odwrócić ,posypać tymiankiem i solą, gotować jeszcze 5 minut . Rybę przełożyć na talerz, posypać natką .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Małgorzata113 06.05.2011 10:57
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak