Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Łosos pieczony

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

łosoś dzwonka
cytryna
masło
Kucharek przyprawa uniwersalna
Czosnek suszony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Łosos pieczony

Łososia oprószyć solą i czosnkiem. Blaszkę nasmarować oliwą. Ułożyć dzwonki, na każdym położyć plasterek cytryny i plasterek masła, po wierzchu posypać delikatnie kucharkiem. Piec w 180 stopniach około 1 godz.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Pani Domu 21.02.2014 19:41
smaczny taki łosoś
Ada-Gaba 31.10.2012 07:10
pyszny obiadek
Rybciia 07.09.2012 13:09
prawdziwa pychotka :-)
Motorek 01.01.2012 20:44
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak