Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta rybna (prosta)

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

wędzona makrela 1
cebula biała pół główki
oliwa 0,5 szklanki
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta rybna (prosta)

Zdjąć skórę z ryby. Przekroić rybę na pół, wyjąć kręgosłup, odciąć ogon, odrywać kawałeczki ryby i wrzucać do miseczki, dokładnie sprawdzając czy nie ma ości. Rozdusić wszystko widelcem, dodać oliwy, soli, pieprzu, pokrojoną w kostkę cebulę i wszystko dokładnie wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jogobella23 15.02.2012 21:29
super
Magdalena80 11.10.2011 21:50
świetna
zbysio 08.10.2011 08:58
ooooooooooooo
zbysio 07.10.2011 21:29
smaczna
Natalia40 01.10.2011 21:01
świetna
pigila
pigila 01.10.2011 20:18
super
zbysio 29.09.2011 17:03
ooooooooooooooo
Dorian 22.09.2011 12:24
pycha
kate.500 19.09.2011 08:46
pycha
kate.500 19.09.2011 08:46
pycha
pigila
pigila 01.09.2011 20:04
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak