Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bułeczki nadziewane grzybami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bułki 4 szt
pieczarki 400 g
cebula 2 szt
masło do smaku
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Bułeczki nadziewane grzybami

Ściąć wierzch bułek i wydrążyć. Posmarować wnętrze masłem i posypać ziołami lub przynajmniej klasyczną jarzynką. Cebulę pokrojoną w kostkę zeszklić na masełku, dodać pokrojone grzyby i dusić ok 5 min. Doprawić solą i pieprzem. Bułeczki wypełnić grzybkami z cebulką. Zapiekać ok 5-10 min w temp. 180 stopni. Na wierzch można posypać startym żółtym serem i dowolnymi ziołami. Polecam gotową mieszankę przyprawy do pizzy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia56 17.10.2013 08:22
napewno pyszne
Grazyna0211 24.03.2013 16:34
muszą być bardzo smaczne
Katarzyna59 13.12.2012 20:02
ekstra
Krystyna32 28.10.2012 08:34
super
kamyk 11.10.2012 13:09
fajne bułeczki
berys18 31.07.2012 07:36
pyszne są takie bułeczki
Piotr-21 23.05.2012 19:21
pyszne
Robert10 26.11.2011 15:41
świetne
calliope 08.11.2011 18:44
na pewno są wyśmienite :)
smakoszek 23.10.2011 09:59
pyszne
Mariusz10 05.05.2011 22:31
pyszna propozycja

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak